Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Vrouwen die impact maken

En-Casa Interiors > Blog > Vrouwen die impact maken

Vrouwen die impact maken

by Marisa |23 maart 2021 | Blog

Ik wil deze vier vrouwen bedanken voor hun moed. Hun moed om hun verhaal te durven vertellen zodat wij, in comfort beschermt achter een beeldscherm, geïnspireerd raken en de moed durven te verzamelen om een stap naar voren te zetten.

Ongeveer twee jaar geleden besloot ik dat mijn kinderen groot genoeg waren en dat het tijd was om me volledig te richten op mijn droom. Voor mijn kinderen (omdat ze tijdens mijn examen periodes minder aandacht van me kregen), voor mijn man (voor zijn volledige steun en voor het brengen naar alle examens). Maar vooral, voor het eerst, voor mijzelf. Ik wist zeker dat als ik de loterij zou winnen, zou ik niets anders willen doen dan interieurs ontwerpen en inrichten. Ik heb altijd mensen willen helpen en ik had het juiste middel gevonden om dat te bereiken: door het laten zien hoe de ruimte in jouw huis kunt het best benutten en het best ervan uithalen. Interieur Design is niet alleen maar mooie meubels of kussens neerzetten. Het gaat om jouw gevoel en om hoe jij je Thuis wilt voelen en dat is een reis die voorbereiding nodig heeft.

Ik heb nooit iets gehad met ondernemen, maar ik had zoveel in me dat ik dat wilde delen dus besloot ik om het te gaan leren. Wat ik niet wist, was dat ik mijn angsten eerst rechtstreeks in de ogen zou moeten kijken. Sterker nog, Ik wist niet eens dat ik angsten had!

Met @thesocialgoodgirl begon ik te leren wat voor soort onderneming ik wilde starten: één met verbinding, uit mijn hart. Maar dat betekende me bloot stellen en niet denken over wat anderen van mij zouden denken. Kon ik dat? Van @manon.galama leerde ik dat het O.K. was om jezelf te laten zien, zij legde me uit dat mensen juist mij wilden zien. Van @merelvanmeerlol besefte ik dat het tijd was om mijn eigen leiderschap te durven nemen. En van de @chiela.nl ontving ik de eerste “like” van een professional uit mijn gebied, en die “like” voelde als een cadeau.

En nog veel meer, maar ik laat jullie hun eigen Instagram accounts bezoeken en bepaal voor jezelf hoe deze vrouwen ook een positieve impact op jou kunnen maken.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share