Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Kleur mag…

En-Casa Interiors > Blog > Kleur mag…

Kleur mag…

by Marisa |7 juni 2021 | Blog

Pitch Blue N0. 220 van @Farrow&Ball

Kleur is iets fascinerend… en tegelijkertijd erg moeilijk. Als je denkt dat je de juiste tint hebt gevonden, gebeurt het best vaak dat je er net naast zit (dat is de reden dat ik een @nix sensor heb aangeschaft zodat, als ik een kleur zie die ik echt wil, zet ik hem erop en dan het geeft de exacte kleur aan).

Kleur gaat gepaard met ons humeur en onze maatschappij. Ons kleur voorkeur veranderd vaak samen met de trends. En de trends kunnen iets leuks zijn, maar ze zijn snel voorbij. Dus, hoe kies je dan een kleur die bij jou past? Mijn advies is kies een kleur omdat je het mooi vindt, doe een beetje onderzoek, laat het even zinken en maak dan pas een beslissing. En weer dubbel check: welke gevoelens roept de gekozen kleur bij jou op???

Deze kleur Pitch Blue N0. 220 van Farrow & Ball is een kobalt blauw met zwart toegevoegd waardoor het er iets paarsachtige uitkomt.

Prachtige kleur voor een meisjes kamer van elke leeftijd (voor diegene die de roze kleur zat is). Hierbij kun je contrast maken met wit om de ruimte lichter te maken. Maar het lijkt me ook een kleur die in de woonkamer goed gebruikt kan worden zonder dat ons mannelijke gezelschap zich uitgesloten voelt. Altijd vragen aan de rest van het gezin en er samen uitkomen, zou ik zeggen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share