Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Studiekamer realisatie

En-Casa Interiors > Blog > Studiekamer realisatie

Studiekamer realisatie

by Marisa |2 juni 2021 | Blog

In deze post deel ik met jullie het proces van een van mijn projecten. Er werd me gevraagd om een ontwerp te maken voor een studiekamer die de docenten van wiskunde (van Stanislas College, Delft) delen. Ze wilden graag meer zit plek en, natuurlijk, meer ruimte voor hun boeken en spullen. Budget was aan de krappe kant en, nadat ik mijn moodboard al had gepresenteerd, werd me verteld dat de muren niet geschilderd mochten worden. Ik moet bekennen dat mijn hart brak, maar… ik besloot om door te gaan. Vanwege het budget, heb ik kantoor meubilair uitgesloten. Hoe kon ik dan zorgen voor zoveel mogelijke boekenkasten zonder dat de boel uit elkaar zou vallen na een tijdje? Mijn oplossing was @Ikea: met Kallax en Eket wandkasten. Gelukkig, de mensen die elke onderdeel in elkaar moesten zetten  hadden er begrip voor, want dat was echt een karwei. Ik ben ze daar heel dankbaar daarvoor!
Boven op de wand teleurstelling kwam er ook een foutje bij de bestelling. Ik kwam er pas achter toen ik op bezoek was en er al 18 stuks gemonteerd waren! Wat doe je daaraan? Ik stelde een nieuwe compositie ter plekke op om het geheel speels te maken en de kleuren hun rol te laten spelen.
De docenten zijn uiteindelijk erg blij want ze hebben zoveel vakken per docent mogen krijgen om hun spulletjes en boeken netjes te ordenen. En ondanks dat de ruimte heel smal is, werken ze daar nu met plezier en daar gaat het om.
Tip:
Zo’n studie kamer zou je ook bij jou thuis kunnen maken om de ruimte goed te benutten.
Met wandklaptafels kun je ook ruimte besparen, en als je het niet gebruikt, klap je hem dicht.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share