Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Kleur mag…

En-Casa Interiors > Blog > Kleur mag…

Kleur mag…

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

ST Giles Blue No. 280 van @Farrow&Ball

Als je het aan me vraagt, blauw kan nooit mis gaan, welk tint dan ook. Blauw was vroeger beschouwt als een kleur voor jongens of voor de zakelijk wereld. Nette kleur voor uniformen. Gelukkig is het niet meer zo, want blauw is net als de lucht dat wij ademen. Blauw roept rust en sereniteit. En zo past blauw in ieder ruimte: slaapkamer, woonkamer, badkamer, studiekamer, zelfs in de keuken. En als je meer pit in wilt, er is altijd een blauwe met een levendig tint.

In deze moodboard heb ik een compositie gemaakt met mijn lievelings thema: de Zee, de perfecte thema voor deze kleur. Wat materialen kun je gebruiken met blauw: hout voor een warmere uitstraling, wit glans voor een modernere frisse look. Met messing afwerking krijg je een luxere sfeer. Zwart accenten gaan ook prima om een sovere look geven. Maar als je een levendiger je kun hem combineren met elke kleur: rood, groen, geel, paars, noem maar op.

Deze is de laaste kleur van de serie “kleur mag” ik hoop op jullie geïnspireerd hebben. Zouden jullie interesse of vragen hebben over kleur of interieur advies, stuur me gerust en DM.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share