Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Ontwerp op maat…

En-Casa Interiors > Blog > Ontwerp op maat…

Ontwerp op maat…

by Marisa |7 juni 2021 | Blog

Speciaal voor jou

Voor elk huis is er een oplossing. Heb je een schuin dak en past er geen normale kast in je kamer? Is het rommelig onder jou trap? Is jou gezin gegroeid en heb je meer opbergruimte nodig? Is jou wasruimte functioneel genoeg… en aantrekkelijk? Kun je geen kast meer vinden die aan je behoeftes voldoet?
Door gebrek aan opslag en opberg ruimte weten we niet meer waar we onze spullen moeten opruimen. En als wij het al niet meer weten, onze kinderen en partners minder… Als er geen vaste en logische plek is laten ze alles maar liggen totdat er rommel ontstaat en iemand raakt gefrustreerd. En die iemand is meestal: jij, mama.
Je vraag je af: waarom ruimen ze niet achter zich op? Omdat het niet voor de hand ligt of omdat er geen plek is waar ze hun spullen kunnen neerleggen. Als je rekening houdt met hun gewoontes en je creëert een plek voor ze, met een beetje geduld, zullen ze ook leren om alles op zijn plek te zetten.
Mijn tip hier is: observeer maar eerst de gewoontes van jou gezin en dan creëer je de ruimte voor ze. Waar laten ze hun schoenen slingeren? De voetbal tas, sport kleding, vuile was, mobiele telefoons, school boeken, speelgoed…?
Als je hulp nodig hebt met het bedenken van nieuwe oplossingen op maat, help ik je graag. Samen gaan we bekijken wat het handigste is. Ik maak een aantal voorstellen voor je op 3D zodat het duidelijk voor je is. Met dit ontwerp kun je zelf DIY of uitbesteden aan een vakman…

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share