Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Thuis Sporten

En-Casa Interiors > Blog > Thuis Sporten

Thuis Sporten

by Marisa |31 mei 2021 | Blog

Ik heb ergere momenten mee gemaakt in mijn leven dan corona of de lock-down. Hoe zo? Zou je kunnen vragen. Nou, voor mijn de lock-down is vervelend en, gelukkig, mijn dierbaren zijn gezond. Wie het erg hebben zijn de mensen wiens levens zijn geraakt door het virus of door de situatie.  Die mensen hebben het zwaar. Ik niet. Voor de corona mijn lichaam begon al aandacht te vragen en ik wist dat ik prioriteiten zou leren moeten stellen. Het “ïk moet” stemmetje in mijn hoeft begon zich te rebellen voor “ïk wil!” En als je iets wil… nou, moet je wel moeite voor doen. En in plaats van “waarom?” me af te vragen begon ik me af te vragen “HOE?”

Corona en de lock-down brachten me een gedwongen pauze om de belangrijkste dingen in orde te zetten: ik

Als ik iets geleerd heb van tegenslagen dan is het om anders te denken, andere manieren om oplossingen te vinden. Ik vraag me al lang niet meer af WAAROM iets gebeurd is? (daar kom je meestal later pas achter). Wat ik me wel afvraag is WAT kan ik wel doen?  En HOE  kan ik het bereiken?

Corona virus! Daar kan ik niets aan doen, het virus is er en ik kan me wel aan de voorschriften houden en dankbaar zijn voor wat ik wel nog kan en heb. En dat is veel, in vergelijking met mensen, wiens levens geraakt zijn door corona en de lock-down, kunnen of hebben overgehouden.

Blijkbaar, corona heeft ons duidelijk laten zien wat het meest belangrijkste is (en dat veel van ons vanzelfsprekend zien): onze gezondheid en onze dierbaren.

Dus wat doe je eraan? Nu dat ik nog een kans heb, ga ik eraan werken. Aan mijn gezondheid. Want het werd tijd. Ik heb geluisterd, ik heb geobserveerd, ik heb gelezen en ik ben aan de slag gegaan, eerst in kleine stapjes. Ik heb een stappenplan gemaakt, grappig, net als je doet met een verbouwing of verhuizing.

We hadden een kleine ruimte nog in de garage over en die hebben we gebruikt om te sporten. Een work-out bench, en boks zak, een stepper, een kleine loopband en nu kan ik er niet omheen. Dit had ik altijd willen hebben en nu hebben we het al, voor het hele gezin en voor altijd.

Wat kun je wel doen? Heb je, je wel eens afgevraagd? Ik ben benieuwd. En trouwens, buiten wandelen of fietsen is ook een prima optie.

En als je hulp nodig hebt om een sport ruimte thuis te creëren, help ik je graag. Bel me gerust of stuur me een DM. 

Laat corona ons niet beperken en blijf gezond!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share