Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Slaapkamer 3x anders met bedlinnen

En-Casa Interiors > Blog > Slaapkamer 3x anders met bedlinnen

Slaapkamer 3x anders met bedlinnen

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

Dat goed slapen belangrijk is voor ons welzijn is geen twijfel over. Dus, een goed matras en kussens zijn niet te onderschatten. Neem de tijd om ze te testen. Want dat bepaalt jouw lichamelijke en geestelijke rust.  Maar hoe ga je naar bed? Ga je met plezier? Is jou slaapkamer naar jouw wens? Zou je iets willen veranderen?

De makkelijkste en snelste (en trouwens, goedkoopste)  manier om een nieuwe sfeer te creëren in jou slaapkamer is door het wisselen van jou bedlinnen. En in een handomdraai lijkt het anders. Ik gebruik drie kleuren: blauw voor de winter (in de winter dagen heb ik meer behoefte aan kleur en zo hou ik ook rekening met de smaak van mijn man), voor de lente kriebels heb ik roze (vrolijker, in afwachting voor de zomer, en mijn kleur) en wit voor de zomer dagen, want met wit voel ik het daglicht overal. Voor de kinderen heb ik (voor elk kind zijn eigen gekozen kleur) twee sets: één donkerder dan de ander. Bedlinnen samen met een lekkere wasverzachter of van de buiten lucht (wanneer dat mogelijk is) hebt je de ingrediënten om met plezier naar bed te gaan en ook mooie herinneringen te creëren. Ik denk steeds aan de geur van het bedlinnen van mijn moeder.

  • Voor ouders met pubers:

Wis je dat niet alleen technologie de slaap stoort van jou kind? Tijdens de puberteit verschuift het slaapritme ongeveer twee tot drie uur! Slaapproblemen-bij-jongeren-tipsheet-23-10-2017.pdf (bertrand.nl) Hier kun je er meer over lezen.

  • Voor ouders met baby’s:

Pas op met geel! Het schijnt dat baby’s meer huilen in gele kamers. Je kan dan ook gaan voor oker geel, bv.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share