Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Kleur mag…

En-Casa Interiors > Blog > Kleur mag…

Kleur mag…

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

Toen ik klein was, was  poeder Roze de kleur voor baby meisjes… Nou wat is er veel veranderd sindsdien! En gelukkig maar! Want kleur kan druk overkomen, maar gebruikt in balans brengt het leven in je interieur en vrolijkheid in jou geest. En dat is wat kleuren doen! Kleur heeft invloed op je humeur. Dus waar staat Roze voor? Voor zachtheid en kalmte, iets dat we hard nodig hebben tegenwoordig.  

Een paar jaar geleden heb ik de roze kleur omarmd in alle tinten en combinaties, want roze gaat prima met alle kleuren en zo kun je gaan van een pittige combinatie naar één die meer rust geeft.

En trouwens, mannen hebben geen last van deze kleur. Ze accepteren het prima want mannen hebben ook een zachte kant. Ze willen zich alleen niet uitgesloten voelen.

Dus mijn advies is, als je een kleur wilt kiezen, kies het maar samen met jouw partner en jouw kinderen.

Dit inspiratie board kun je prima gebruiken voor een woonkamer of een slaapkamer of een leeskamer… Ik wens jullie een heel fijne weekend en veel kleur inspiratie!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share