Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Kleur mag…

En-Casa Interiors > Blog > Kleur mag…

Kleur mag…

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

Vardo N0. 288 van @Farrow&Ball

Prachtige kleur! Dit groenblauw brengt het beste van het groen en blauw naar boven: vitaliteit en positiviteit. Een hele vrolijke kleur. En toch, ergens vind ik het een lastige kleur, vooral in Nederland. Want, hebt je ooit deze kleur in een woning gezien? Niet in de chique interieur tijdschriften. Met deze kleur zou ik in eerste instantie denken aan een kinderkamer of aan een school, ergens waar kinderen de ruimte gebruiken. En dan vraag ik me af, als het goed is voor kinderen dan zou het ook goed zijn voor volwassenen, toch? Dus, daarom heb ik me afgevraagd waar anders zou je het kunnen gebruiken zonder dat deze kleur zijn magie verliest? De badkamer of de wc lijken me ook een goede optie, met een elegant behang en wat goud kleur breng je deze kleur tot een ander niveau. Wil je een beetje zijn vitaliteit dempen dan kun je hem ook met zwart combineren. Wat denken jullie? Waar zouden jullie deze kleur nog meer gebruiken? Of heb je hem al gebruikt? Ik ben benieuwd.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share