Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Kleur mag…

En-Casa Interiors > Blog > Kleur mag…

Kleur mag…

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

Yeabrigde N. 287 van @Farrow & Ball

Ik moet toegeven dat, voor mij, groen een verrassende kleur was. Vroeger was ik er niet zo’n fan van totdat ik aan mijn zoon vroeg wat zijn lievelingskleur was. ‘Groen’ zei hij toen hij zeven was en we zijn slaapkamer gingen inrichten. Zijn slaapkamer heeft door de jaren heen verschillende kleuren groenen gekend. Zo veel schakeringen! Door hem heb ik deze kleur leren kennen: vanaf militair groen tot de meer levendige limoengroen. En hoe het licht deze kleur verrijkt! Groen kan elegant zijn in zijn diepste tint, maar ook vrolijk en energiek. Geschikt voor alle leeftijden zou ik zeggen.  

Groen (net als blauw, de kleur van mijn jongste zoon) werkt kalmerend en is perfect dus voor slaapkamers en werkkamers. 

En tegenwoordig, is groen niet meer alleen een kleur voor jongens, want groen kun je met roze, rood, paars combineren!   

Let op: voor een rustgevende effect vermijd limoengroen. In dit groen zit geel verwerkt en dat roept op tot activiteit.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share