Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Ik zie, ik zie…wat jij niet ziet

En-Casa Interiors > Blog > Ik zie, ik zie…wat jij niet ziet

Ik zie, ik zie…wat jij niet ziet

by Marisa |1 juni 2021 | Blog

Opruimen maar! Want opgeruimd staat netjes en het geeft iedereen rust.

Mandjes, kistjes, doosjes… jeetje! ik zou niet zonder kunnen. Ondanks dat mijn man en kinderen zeggen dat ik alles verstop doen ze zo hard mee. Waarom? Omdat ze op deze manier alles kunnen vinden.

Je kunt ze voor alles gebruiken en overal neerzetten: in de badkamer, in de wc, in de keuken, in de woonkamer, in de slaapkamer, op het keuken aanrecht, naast de bank, onder een stoel, in de kledingkast, in de laden. Voor allerlei soort spullen: vanaf kleine frutsels tot boeken en speelgoed. Van alle materialen en alle maten. Je hoeft alleen te kiezen welke je het mooiste vindt en welke bij jou past. En het aller aller leukste is ,omdat ze zo mooi zijn,  kun je ze ook gebruiken als decor item.

  • Tip: Je kan een ieder zijn eigen mandje toewijzen (bij mij in de badkamer heeft iedereen zijn eigen mandje met zijn eigen spullen)
  • Let Op: als je gaat opruimen en dingen verplaatsen, vertel het dan ook aan de rest zodat ze alles terug kunnen vinden.

Geloof me maar, als je dit doet, wennen ze er vanzelf aan en heb jij een opgeruimd huis!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Instagram
Whatsapp
LinkedIn
Share